Snickare Helsingborg

Snickeri- och byggarbeten •

Om ROT-avdraget

Skattelättnader för arbeten i hemmet

I Sverige kan alla privatpersoner ta del av det som kallas för ROT-avdrag när man väljer att anlita professionella hantverkare för att renovera, bygga om eller bygga till. Skatteavdraget innebär att man enbart betalar 70 % av arbetskostnaderna, det vill säga den summa du betalar för att hantverkarna på Snickare Helsingborg kommer hem till dig för att utföra ett jobb. ROT och RUT, som ger avdrag för hushållsnära tjänster, räknas ihop och totalt kan du få avdrag på 50 000 kronor varje år.

Snickare ger dig rätt till avdrag

Det finns vissa krav som måste uppfyllas för att du ska få ROT-avdrag hos oss på Snickare Helsingborg. Du behöver betala skatt i Sverige och det går inte att få mer avdrag än den summa skatt du betalat in under året. Det är också viktigt att du äger bostaden som arbetet skall utföras i. Gäller det en villa får du även avdrag för arbeten på fasaden, medan det för bostadsrätter endast är arbeten inuti lägenheten som godkänns.

När du anlitar oss tar vi hand om ROT

Det skall vara enkelt att anlita en snickare i Helsingborg och vi är noga med att besvara alla dina frågor som handlar om ROT och rapporterar allt som krävs till Skatteverket. Vi drar av 30 % av arbetskostnaderna på fakturan före vi skickar den till dig så att du själv inte behöver göra någonting.

OM OSS

Vi är ett företag som består av duktiga snickare som hjälper dig med allt från renovering till finsnickeri.

Snickarehelsingborg.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål samt hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.